---===Prahova.Ciupylan.CoM===---
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

---===Prahova.Ciupylan.CoM===---

addon-uri ,plugins ,harti ,maps ,hlds ,server complet ,server protocol 47+48

AcasaCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

rog ownerul sa i-a masuri

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
kelu

Numarul mesajelor : 3
Data de inscriere : 10/01/2009

rog ownerul sa i-a masuri Empty
MesajSubiect: rog ownerul sa i-a masuri   rog ownerul sa i-a masuri Icon_minitimeSam Ian 10, 2009 6:52 pm

Vreau sa fac o reclamatie asupra unui admin, e mai degraba ca un sfat, mi s-a dat kick sau ban, oricum nu mai conteaza ca nu stie sa dea de catre adminul PISKA, pe motiv ca sunt codat si nu wall sau aim sau speed ci faptul ca pe cs_assault am sarit pe jucatorul Airbobbo in colt la tero si am iesit prin tavan, sa i se faca un trainning ca adminul nu stie despre ce este vorba, ii las eu un link sa vada https://www.youtube.com/watch?v=cgWlVq9Vbu4 , data viitoare rog ownerul sa aivbe grija la cine da admin, nu de alta dar isi pierde jucatorii, si plus mai erau jucatori care ma sustineau , dar adminul PISKA nu intelegea pur si simplu ca e bug de harta acolo,,,si imi tot dadea kick si ban (invatati-l sa dea ban ca nu stie, sau mai bine NU ii aratati), apoi imi cauta nod in papura ca am wall si deaia nu intru, sau ca am cod ca de ce intru cand el mi-a dat ban, oricum va multumesc, si aveti grija cui ii mai dati admin va rog eu, cu respect kelu. Invatati-l sa faca poze ca nu stie sa faca, sau stie dar nu vrea, parerea mea este ca abuzeaza de statusul pe care il are de admin.
Sus In jos
kelu

MesajSubiect: Re: rog ownerul sa i-a masuri   rog ownerul sa i-a masuri Icon_minitimeSam Ian 10, 2009 7:00 pm

vad ca nu e nici un admin cu numele PISKA, dar a adus vorba de adminul CIUPY ca o sa vorbeasca cu el, si in plus a fost si DMX [no human pe server] asta se inampla pe la ora 18:00 mai mult sau mai putin
Sus In jos
kelu

MesajSubiect: me again   rog ownerul sa i-a masuri Icon_minitimeDum Ian 11, 2009 12:08 am

scz ca va deranjez cu un post nou, dar exact acum mi s-au facut poze de catre PISKA 00:05 aproximativ, si ptr asta ii multumesc ca e un admin competent pana la urma, problema e ca imediat mi-a zis server shutdown, am pozele da-ti-mi un id de contact ca nu a apucat sa imi dea id sa va dau pozele, multumesc
Sus In jos
Ciupy
Admin
Ciupy

Numarul mesajelor : 118
Data de inscriere : 29/11/2008
Varsta : 34

MesajSubiect: Re: rog ownerul sa i-a masuri   rog ownerul sa i-a masuri Icon_minitimeDum Ian 11, 2009 8:44 am

offf...multe ai avut de zis, o sa vb cu el...scuze k am raspuns asa greu:D
Sus In jos
https://prahova.all-up.com
S^pK.YoU.KiLl

S^pK.YoU.KiLl

Numarul mesajelor : 2
Data de inscriere : 05/02/2009

MesajSubiect: Re: rog ownerul sa i-a masuri   rog ownerul sa i-a masuri Icon_minitimeJoi Feb 26, 2009 11:16 pm

lol nu te doare mana sa scrii atat ??? Question
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: rog ownerul sa i-a masuri   rog ownerul sa i-a masuri Icon_minitime

Sus In jos

rog ownerul sa i-a masuri
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
---===Prahova.Ciupylan.CoM===--- :: Tutoriale CS :: Reclamati :: Reclamati Admin-
Mergi direct la: