---===Prahova.Ciupylan.CoM===---
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

---===Prahova.Ciupylan.CoM===---

addon-uri ,plugins ,harti ,maps ,hlds ,server complet ,server protocol 47+48

AcasaCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

frate ce admini avety pe sv ( fostu Nek)

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
NeK91

Numarul mesajelor : 12
Data de inscriere : 13/12/2008

frate ce admini avety pe sv ( fostu Nek) Empty
MesajSubiect: frate ce admini avety pe sv ( fostu Nek)   frate ce admini avety pe sv ( fostu Nek) Icon_minitimeLun Apr 06, 2009 11:58 am

bah ciupy ce admini ai frate pe sv...cris ala e praf imi face poze si trb sa-i cer yo idu timp de cateva minute..si da slay si kick asa k vrea el...iai frate adminu k strica sv...si scoate si mie banu de ip asata 89.46.217.149....si ai grija kum alegi admini..
Sus In jos
CRIS

CRIS

Numarul mesajelor : 13
Data de inscriere : 30/01/2009
Varsta : 40
Localizare : ploiesti

MesajSubiect: Re: frate ce admini avety pe sv ( fostu Nek)   frate ce admini avety pe sv ( fostu Nek) Icon_minitimeLun Apr 06, 2009 12:37 pm

BAI BAIATULE TI-AM DAT ID DE 4 5 ORI DAR TU NU VEZI..CA ASTFEL NU-MI EXPLIC
Sus In jos
NeK91

Numarul mesajelor : 12
Data de inscriere : 13/12/2008

MesajSubiect: Re: frate ce admini avety pe sv ( fostu Nek)   frate ce admini avety pe sv ( fostu Nek) Icon_minitimeLun Apr 06, 2009 6:51 pm

bah nu ma lua pe mine ku bah baiatule k nu ai facut armata cu mn..si in primu rand nu ai dat id ala dekt o data ..si pe ala lai dat atunci knd am luat si ban ..si numai da slay lu aia pe snow k cik sta la panda poate joaca omu la sunet si te asteapta dp ce k erau putini ii faceai sa iasa si de pe server ..si am si martor k nu ai dat id dekt atunci knd am luat ban
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: frate ce admini avety pe sv ( fostu Nek)   frate ce admini avety pe sv ( fostu Nek) Icon_minitime

Sus In jos

frate ce admini avety pe sv ( fostu Nek)
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
---===Prahova.Ciupylan.CoM===--- :: Tutoriale CS :: Reclamati :: Reclamati Admin-
Mergi direct la: